15 верес. 2010 14:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

57

0

У Вінницю їдуть «Голубые береты»

У Вінницю їдуть «Голубые береты»

17-19 вересня проходитиме Міжнародний фестиваль афганської та військово-патріотичної пісні «Дорога надії-2010»


У Вінницю їдуть «Голубые береты»

У Вінниці 17-19 вересня у кіноконцертній залі «Райдуга» проходитиме Міжнародний фестиваль афганської та військово-патріотичної пісні «Дорога надії-2010».

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

За повідомленням, гостями фестивалю стануть музичні колективи та автори-виконавці пісень на афганську тематику з Одеси, Запоріжжя, Миколаєва, Тернополя та інших міст України. Також до Вінниці приїдуть гурти із Білорусії, Молдови та Придністров'я.

Крім того, на запрошення міської влади, для вінничан знову виступить легендарний гурт «Голубые береты».

Переможці конкурсної програми фестивалю отримують грошові премії. Також кращих серед кращих будуть визначати у y«Приз глядацьких симпатій», «Інновація в авторській пісні» та «Кращий автор».

Фінальний день фестивалю, який розпочнеться о 16:00 19 вересня, буде розділено на дві частини. У першій - відбудеться гала-концерт та нагородження переможців. У другій - для вінничан співатиме російський ансамбль військово-десантних військ «Голубые береты».

Голова спілки учасників бойових дій в Афганістані Анатолій Перебитюк повідомив, що на сьогоднішній день підтвердили свою участь у фестивалі більш ніж 20 колективів, які виконують пісні на афганську тематику. «Окрім виконання пісень у програмі фестивалю круглі столи за участю воїнів-інтернаціоналістів з різних країн та міст України. Також, аби ознайомити гостей із нашим містом, заплановані екскурсії до визначних місць Вінниці», - повідомив А.Передитюк.

За словами заступника міського голови Миколи Гунька відвідати фестиваль зможуть усі бажаючі, вхід на фестиваль буде безкоштовним.

«Я вважаю, що цей фестиваль буде також цікавим для усіх вінничан. Це гарна нагода відновити вінницький колектив афганської пісні, який свого часу був досить талановитим та відомим. Це також можливість зібратися усім учасникам бойових дій не лише на території Афгану, а й інших країн та поспілкуватися. Той, хто пройшов через війну, знає ціну життя. І цю ціну вони хочуть показати нашій молоді через свої пісні», - прокоментував проведення цього фестивалю М. Гунько.

 

ВИННИЦА.info


0
0