24 груд. 2021 09:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

132

0

У вінницькій лікарні помер 43-річний постраждалий у пожежі в «Батерфляї»

У вінницькій лікарні помер 43-річний постраждалий у пожежі в «Батерфляї»

Це друга смерть у тій пожежі


У вінницькій лікарні помер 43-річний постраждалий у пожежі в «Батерфляї»

Ввечері 23 грудня, помер 43-річний чоловік, який отримав складні травми під час пожежі на базі відпочинку «Батерфляй» у селі Садове, що неподалік Вінниці. Це друга смерть у тій пожежі.

Нагадаємо, у ніч на 22 грудня, на території бази відпочинку, на території 900 квадратних метрів, зайнявся дах 6-поверхового готелю «Метелик». Троє людей: 19-річна дівчинка, 43-річний чоловік та ще одна 21-річна - переселенка з Криму, рятувалися від вогню. Чоловік і 19-річна дівчина травмувались, стрибаючи на пожежну драбину. 21-річна дівчина загинула, вистрибнувши з 6 поверху. Як стало відомо з власних джерел Вінниця.info, вчора ввечері не витримав й організм чоловіка. Нагадаємо, його разом із ще одної постраждалою доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

«Чоловік був прооперований. Мав складну політравму з ушкодженням кісткового скелета, черепно-мозковою травмою, травмою грудної клітини», - коментував тоді Богдан Трохименко, медичний директор Вінницької лікарні швидкої допомоги.

Що стосується постраждалої дівчини, її стан стабільний. Її готують до операції. У ніч пожежі її з травматичними ушкодженнями плеча, кісток лицевого скелета, ранами та опіками першої-другої ступенів на 40% тіла.

Тим часом поки лікарі боролися та продовжують боротися за життя постраждалих, вчора, 23 грудня, о 16 годині, у Вінницькому міському суді обрали запобіжний захід Орчинській Жанні Леонідівні у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем проживання. Вона – орендар бази відпочинку.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info