20 лют. 2020 09:45

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

160

0

У Вінницькій мерії буде заміна депутата. Хто займе місце Погосяна?

У Вінницькій мерії буде заміна депутата. Хто займе місце Погосяна?

Віталій Погосян написав заяву про дострокове припинення депутатських повноважень


У Вінницькій мерії буде заміна депутата. Хто займе місце Погосяна?


Виконком Вінницької міської ради підготував до сесії проект рішення Про дострокове припинення повноважень депутата Вінницької міської ради 7-го скликання Погосяна В.В.

«1. Достроково припинити повноваження депутата Вінницької міської ради 7-го скликання Погосяна Віталія Валерійовича, обраного у багатомандатному окрузі за виборчим списком Вінницької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», у зв’язку з його особистою заявою.

2. Направити це рішення до Вінницької міської виборчої комісії...», - зазначено в документі.

Як повідомляла редакція Вiнниця.info, колишнього директора департаменту економіки та інвестицій Вінницької міської ради Віталія Погосяна призначили першим заступником голови Харківської ОДА.

Замість Віталія Погосяна депутатом може стати Вольський Сергій Антонович – голова комітету мікрорайону «Пирогова». Він наступний у рейтинговому списку за кількістю голосів, отриманих на виборах 2015 року. Якщо ж кандидат відмовиться від депутатства, за ним у списку Івасюк Ігор Дмитрович (працює на посаді заступника голови Вінницької ОДА). Після Івасюка – Вишневська Валентина Олександрівна (уповноважена міського голови).

Як відомо, наприкінці минулого року, двоє депутатів Вінницької міської ради достроково склали повноваження в зв’язку з призначеннями на посади. В міськраду за списками зайшли Сергій Кушнір та Дмитро Мира.

Вiнниця.info