25 листоп. 2022 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

436

0

У Вінницькій мерії новий депутат – Михайло Ганчук

У Вінницькій мерії новий депутат – Михайло Ганчук

Михайло Ганчук генеральний директор компанії ТОВ «Промавтоматика Вінниця»


У Вінницькій мерії новий депутат – Михайло Ганчук

На сесії Вінницької міської ради 25 листопада голова Вінницької міської виборчої комісії Дмитро Шевчук повідомив про реєстрацію депутатом Вінницької міської ради Михайла Ганчука.

Про це інформує Вінницька міська рада.

44-річний Михайло Ганчук генеральний директор компанії ТОВ «Промавтоматика Вінниця». Спеціалізується ця компанія на розробках та подальшому виробництві електрообладнання, реалізовує продукцію власного виробництва і представляє інтереси інших вітчизняних та іноземних виробників. Займається автоматизацією технологічних процесів, виконує електромонтажні роботи, будує сонячні електростанції.

У 2002 році закінчив Вінницький національний технічний університет за спеціальністю інженер-електрик. Стажувався у 2012 році в Берліні (Німеччина), в рамках Програми GIZ «Розвиток менеджерських якостей ТОП керівників. Енергоефективність в ЖКГ Німеччини», а в 2015 році – у Стокгольмі (Швеція), в рамках Програми SIDA «Підвищення компетенції управлінських кадрів». Пройшов бізнес-навчання у Лондоні (Велика Британія), в школі ST Giles International «Бізнес англійський, міжнародний маркетинг» (2018 рік). Протягом 2019 року навчався у Нью-Йорку (США) в школі EC School «Бізнес, міжнародний маркетинг».

У Вінницькій мерії новий депутат – Михайло Ганчук

Восени 2020 року на місцевих виборах обирався від партії «Слуга Народу».

Міський голова Сергій Моргунов на початку засідання сесії вручив Михайлу Ганчуку посвідчення депутата міської ради та нагрудний знак. І з 25 листопада Ганчук приступив до виконання депутатських обов’язків замість депутатки Маргарити Юрчак, яка на минулій сесії склала повноваження.

У Вінницькій міській раді 8 скликання Михайло Ганчук працюватиме в постійній депутатській комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Нагадаємо, на сесії Вінницької міської ради 28 жовтня підтримали рішення Про дострокове припинення повноважень депутатки Вінницької міської ради 8-го скликання Маргарити Юрчак.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info