6 квіт. 2020 12:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

78

0

У Вінницькій міськраді пояснили, чому не будуватимуть спортзал в 5-й школі ‒ відповідь на петицію

У Вінницькій міськраді пояснили, чому не будуватимуть спортзал в 5-й школі ‒ відповідь на петицію

Кажуть, не передбачено в плані будівництва. Епідемія коронавірусу також внесла свої корективи.


У Вінницькій міськраді пояснили, чому не будуватимуть спортзал в 5-й школі ‒ відповідь на петицію

На 2020 рік програма капітального будівництва вже сформована, а в міському бюджеті видатки на будівництво спортивної зали в школі №5 не передбачені. Також, через складну епідеміологічну ситуацію в країні, фінансування будівництва об’єктів, крім тих, які вже почали будувати, призупинене.

Про це йдеться у відповіді міської ради на петицію щодо будівництва спортивної зали в школі №5.

Звернення щодо будівництва спортивної зали в загальноосвітній школі №5 свого часу набрало 429 голосів з необхідних 350, тому його розглянули у міськраді. 6 квітня опублікували відповідь на петицію.

«За дорученням голови Вінницької міської об’єднаної територіальної громади виконавчими органами опрацьовано Вашу петицію щодо будівництва сучасного спортзалу розміром 49x20 на території комунального закладу «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» та повідомляємо, що Програма капітального будівництва на 2020 рік уже сформована, а видатки на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» в поточному році не передбачені. Крім того, відповідно до чинного законодавства, видаткам капітального характеру передує розробка проектно-кошторисної документації та отримання дозвільної документації на виконання робіт.

Також повідомляємо, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, тимчасово призупинене фінансування будівництва об’єктів, крім тих об’єктів будівництво яких вже розпочато.

Зважаючи на вищевикладене, питання щодо передбачення у Програмі капітального будівництва видатків для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» буде розглянуте у наступних роках», ‒ відповіли в міськраді.

Вінниця.info