10 січ. 2021 12:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

264

0

У Вінницькій міськраді призначили нового керівника департаменту капітального будівництва, замість Кравця

У Вінницькій міськраді призначили нового керівника департаменту капітального будівництва, замість Кравця

З 5 січня призначили Откидача Ігоря Леонідовича


У Вінницькій міськраді призначили нового керівника департаменту капітального будівництва, замість Кравця

В департаменті капітального будівництва Вінницької міської ради новий керівник. Замість Кравця Ігоря Юхимовича з 5 січня призначили Откидача Ігоря Леонідовича.

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті міськради.

«Звільнити Кравця Ігоря Юхимовича, директора департаменту капітального будівництва міської ради, із займаної посади 05 січня 2021 року за угодою сторін», - зазначено в розпорядженні мера від 30 грудня 2020 року.

«Призначити Откидача Ігоря Леонідовича виконуючим обов’язки директора департаменту капітального будівництва міської ради з 06 січня 2021 року з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», - йдеться в розпорядженні від 4 січня 2021 року.

До призначення на посаду в міську раду, Ігор Откидач у Вінницьких міських енергетичних мережах. Є засновником ТОВ «Енергетик монтаж-груп».

Нагадаємо, Ігор Кравець очолював департамент капітального будівництва з червня 2017 року. До жовтня 2016 року, був Уповноваженим міського голови, входив до складу виконкому. З 2010 по 2015 рік був депутатом Вінницької міської ради.

Довідка.

Основним завданням департаменту є:

  • Реалізація повноважень виконавчих органів міської ради в галузі будівництва, які визнані законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», та іншими нормативними актами.
  • Забезпечення виконання завдань з реконструкції та будівництва житлових будинків, об’єктів освіти, охорони здоров’я, зв’язку, транспорту, торгівлі, громадського харчування, комунального господарства, культурно-побутового й іншого призначення та ефективного використання капітальних вкладень, що спрямовуються на цю мету.
  • Сприяння впровадженню в будівництво прогресивних проектних рішень, нових будівельних матеріалів, конструкцій та виробів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info