20 листоп. 2020 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

124

0

У Вінницькій міськраді затвердили склад семи постійних комісій

У Вінницькій міськраді затвердили склад семи постійних комісій

Тепер три з семи комісій очолюватимуть жінки.


У Вінницькій міськраді затвердили склад семи постійних комісій

20 листопада під час першої установчої сесії Вінницької міської ради восьмого скликання депутати затвердили склад постійних комісій міської ради та обрали їх голів. Як зазначають на сайті міськради, кількість комісій не змінилась. Їх, як і за попередньої каденції, – сім. Щодо голів постійних комісій, то тепер три з семи комісій очолюють жінки.

Уже вдруге головою комісії стала Антоніна Іващук, яка очолила комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Світлана Ярова стала головою комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. А комісію з питань законності, депутатської діяльності і етики очолила Світлана Василюк.

Головою комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг обрано Василя Павлюка, з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності – Петра Бабія.

Постійну комісію з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури і спорту очолив Володимир Малінін. А головою комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення став Віктор Мацера.

Ще одним рішенням 1-ї сесії 8 скликання депутати затвердили Положення про постійні комісії міської ради.

Довідка:

Основним завданням постійної комісії є попередній розгляд проектів рішень, що виносяться на розгляд міської ради. За результатами вивчення і розгляду питань постійна комісія готує висновки і рекомендації.

В редакції Вінниця.info підготували фоторепортаж з першої сесії Вінницької міської ради 8 скликання.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info