24 трав. 2021 16:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

318

0

У Вінницькій обласній раді Бабошина звільнили з посади керівника «фонду Бабошина»

У Вінницькій обласній раді Бабошина звільнили з посади керівника «фонду Бабошина»

Змінили керівника комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву»


У Вінницькій обласній раді Бабошина звільнили з посади керівника «фонду Бабошина»

Голова Вінницької обласної ради підписав розпорядження Про зміну керівника комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву». Керівником організації призначили Олександра Паламарчука.

«…враховуючи заяви Бабошина В.О. та Паламарчука О.П.:

1. Звільнити БАБОШИНА Володимира Олексійовича з посади голови комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» з 19 травня 2021 року, за угодою сторін, пункт 1 стаття 36 КЗпП України.

2. Покласти виконання обов’язків голови комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» на Паламарчука Олександра Петровича - заступника голови комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» з 20 травня 2021 року до призначення керівника цієї організації», - зазначено в розпорядженні.

«Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» в народі називали «фондом Бабошина», так як від часу створення організації, з 1997 року, Володимир Бабошин був її незмінним керівником.

Фонд є спеціалізованою, кредитно-фінансовою, господарюючою організацією. Засновником Фонду є Вінницька обласна Рада. Займається інвестуванням в будівництво житла на селі, наданням пільгових довгострокових кредитів на будівництво, добудову, реконструкцію, придбання з добудовою і реконструкцією житла (будинків чи квартир), на спорудження інженерних мереж і підключення їх до існуючих комунікацій з упровадженням енергозберігаючих технологій у будівництво. Тобто, фактично Фонд визначав, кому надати кредити під 3% річних і на які потреби. Наприклад, голова обласної ради минулого скликання скористався кредитом на купівлю квартири.

Програми, які фінансує Фонд: Доступне Житло, Програма «Питна вода», Програма енергозбереження, Програма «Власний дім», Програма «Інженерні мережі газопостачання та водопостачання».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info