26 січ. 2021 11:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

105

0

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео

Батьки зловмисника спалили майже весь його одяг і взуття, на яких були сліди крові


У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео

24 січня на Вінниччині поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у катуванні літньої жінки. Від переломів ніг, рук, черепно-мозкової травми 90-річна жінка померла. Батьки зловмисника спалили майже весь його одяг і взуття, на яких були сліди крові, але оперативники та слідчі зібрали докази причетності чоловіка до вбивства. Йому оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Злочин стався 19 січня близько півночі. Вранці свою матір виявила без ознак життя та з численними травмами мешканка села Маньківка. Літня жінка проживала одна в будинку. Поліцейські, які прибули на місце злочину, виявили порушену обстановку в помешканні.

За словами начальника начальника відділу поліції N1 Гайсинського районного управління поліції Віктора Піруса, місцеві поліцейські спільно з оперативниками управління карного розшуку впродовж п’яти днів проводили розшукові та оперативні заходи з встановлення особи, причетної до особливо тяжкого злочину. Правоохоронці опитали місцевих мешканців, перевірили усіх осіб, схильних до вчинення правопорушень та раніше судимих, які проживали в населеному пункті та сусідніх селах.

Зібрана слідова інформація на місці вчинення вбивства та інші речові докази допомогли вийти на причетну до злочину особу. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, раніше судимий за вимагання.

Його батьки знали про те, що він вчинив вбивство, адже син повернувся додому в закривавленому одязі. Щоб допомогти йому уникнути відповідальності за вчинене, вони спалили частину одягу зі слідами крові, а частину викинули. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили ці речові докази.

У результаті проведення оперативних комбінацій, під тиском доказової бази підозрюваний зізнався у скоєному, виправдовуючись, що перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Свої дії він не міг пояснити.

Зловмиснику оголошено про підозру та затримано в процесуальному порядку. Слідство клопотатиме в суді щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.


У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео - фото 2

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео - фото 3

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео - фото 4

У Вінницькій області п'яний чоловік до смерті закатував 90-річну бабусю. Фото та відео - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото та відео поліції Вінниччини

title