20 берез. 2019 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

113

0

У Вінницькій області викладачам закладів профтехосвіти встановлено 100% надбавки до зарплат

У Вінницькій області викладачам закладів профтехосвіти встановлено 100% надбавки до зарплат

Майстрам і викладачам ПТУ піднімуть зарплати


У Вінницькій області викладачам закладів профтехосвіти встановлено 100% надбавки до зарплат

Викладачам спецдисциплін та майстрам виробничого навчання закладів профтехосвіти Вінницької області встановлено 100-відсоткові надбавки.

Про це 20 березня, повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк під час наради з директорами закладів професійної освіти області, - інформує департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«Мені приємно, що ті обіцянки та гарантії, які дає обласна державна адміністрація та, зокрема, її голова Валерій Коровій, мають фактичне втілення та виконання. Так, за ініціативи Валерія Коровія для підтримки та заохочення викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області встановлено надбавки (премії) за високі досягнення у праці», - зауважив Ігор Івасюк.

Відповідно, викладачам спецдисциплін та майстрам виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які фінансуються з обласного бюджету, за погодженням з Департаментом освіти і науки Вінницької ОДА та в межах фонду заробітної плати в 2019 році встановлено щомісячні премії в розмірі 100% посадового окладу.

Крім того, премії в розмірі 100% посадового окладу протягом року отримуватимуть ті керівники закладів профтехосвіти, які демонструватимуть високі досягнення в праці.

«Я вважаю, що це хороша стимулююча виплата, яка надасть можливість матеріально підтримати директорів і тим самим посилити відповідальність з їхнього боку», - прокоментував Ігор Івасюк.

Також посадовець звернувся до директорів із проханням визначити викладачів у закладі, які дійсно заслуговують на доплати.

«Ми намагаємося дотримуватися тих обіцянок, які даємо. І приємно, що голова обласної державної адміністрації підтримує наші ініціативи», - підсумував І. Івасюк.

Вінниця.info