1 берез. 2021 16:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

652

0

У Вінницькій області з 3 березня всі школярі перейдуть на дистанційне навчання. Оновлено

У Вінницькій області з 3 березня всі школярі перейдуть на дистанційне навчання. Оновлено

Якщо зараз на дистанційному 5-11 класи, то від завтра також 1 – 4 класи.


У Вінницькій області з 3 березня всі школярі перейдуть на дистанційне навчання. Оновлено

У Вінницькій області запроваджують дистанційну форму навчання для всіх учнів загальноосвітніх закладів, включаючи 1 - 4 класи.

Про це під час брифінгу в обласній інфекційній лікарні 1 березня повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

«На сьогодні епідситуація у Вінницькій області важка, але контрольована. Маємо 598 захворілих на коронавірус, з них 278 - в місті Вінниця. Але в нас є запас ліжок, забезпечених киснем. В цілому відсоток зайнятих ліжок складає 62%. Ми продовжуємо працювати. Через тиждень нам пообіцяли що ще розгорнуть 90 ліжок забезпечених киснем.

В нас були відкриті школи і на минулому тижні ми запровадили дистанційне навчання для 5-11 класів. Але сьогодні на комісії ТЕБ НС прийняли рішення, що дистанційне навчання буде для всіх, включаючи 1-4 класи. Також ввели деякі обмеження щодо громадського транспорту», - повідомив Сергій Борзов.

ОНОВЛЕНО

Пізніше в обласній державній адміністрації уточнили, що комісія прийняла рішення про дистанційне навчання для всіх учнів загальноосвітніх закладів з 3 березня.

Нагадаємо, на Вінниччині з 22 лютого, в 746 школах запроваджено дистанційне навчання для учнів 5-11 класів.

У Вінниці розгортають додаткові реанімаційні «ковідні» ліжка

За даними Вінницької ОДА, станом на ранок 1 березня, у Вінницькій області виявили 598 нових випадків захворювання на коронавірус. Зареєстровано 10 летальних випадків.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info