5 листоп. 2019 14:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

98

0

У Вінницькій ОДА визначили орган управління якістю атмосферного повітря

У Вінницькій ОДА визначили орган управління якістю атмосферного повітря

Виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря покладено на Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів


У Вінницькій ОДА визначили орган управління якістю атмосферного повітря


Розпорядженням голови Вінницької облдержадміністрації від 1 листопада виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря покладено на Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів.

Документ Про визначення органу управління якістю атмосферного повітря, опубліковано на сайті ОДА.

«Відповідно до статті 32 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря»:

Покласти на Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації виконання функцій органу управління якістю атмосферного повітря та внести відповідні зміни в Положення про Департамент», - зазначено в розпорядженні.

Нагадаємо, у Вінниці фахівцями ГУ Держпродспоживслужби проведено моніторинговий контроль стану атмосферного повітря на території міста. На 19 маршрутних точках з 45 встановлені перевищення гранично допустимих концентрацій по оксиду вуглецю (СО).

Вiнниця.info