21 берез. 2019 14:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

83

0

У вінницькому масажному салоні затримали нелегалів з Таїланду

У вінницькому масажному салоні затримали нелегалів з Таїланду

Працiвники полiцiї, спiльно з працiвниками Державної мiграцiйної служби та прикордонниками затримали 6 iноземних громадян, якi перебували на територiї країни з порушенням мiграцiйного законодавства


У вінницькому масажному салоні затримали нелегалів з Таїланду

Від початку березня на Вiнниччинi полiцейськi спiльно з працiвниками Державної мiграцiйної служби та прикордонниками проводять профiлактичнi заходи пiд умовною назвою «Мiгрант». Правоохоронцi виявили перших правопорушникiв. З 1 по 15 березня тривав пiдготовчий етап профiлактичної операцiї . А вже з 16 березня полiцейськi спiльно з працiвниками Державної мiграцiйної служби та прикордонниками вiдпрацьовують його практично. Правоохоронцi перевiряють громадськi мiсця, мiсця великого скупчення людей – вокзали, ринки, магазини, навчальнi заклади, гуртожитки, готелi.

Повідомляє вiддiл комунiкацiї полiцiї Вiнницької областi

«Як розповiв начальник управлiння боротьби зi злочинами, пов’язаними з торгiвлею людьми, ГУНП у Вiнницькiй областi Кирило Доценко, з початку практичного етапу профiлактичних заходiв працiвники полiцiї, спiльно з працiвниками Державної мiграцiйної служби та прикордонниками затримали 6 iноземних громадян, якi перебували на територiї країни з порушенням мiграцiйного законодавства. На правопорушникiв складенi адмiнпротоколи за ч.1 ст. 203 КУпАП (порушення iноземцями та особами без громадянства правил перебування в Українi). Наразi вирiшується питання про примусове видворення та повернення правопорушникiв у країни походження», - йдеться у повідомлені.

Так, полiцiєю затримано громадян Узбекистану, Азербайджану та Молдови, якi перебували на територiї України з порушеннями.

«19 березня у Вiнницi правоохоронцi затримали трьох громадянок Таїланду, як перебували на територiї України з порушенням мiграцiйного законодавства. Правопорушниць затримали в одному з масажних салонiв м. Вiнницi.

До адмiнiстративної вiдповiдальностi також притягнуто двох осiб, якi незаконно працевлаштували чотирьох з вищезазначених осiб.

Профiлактичнi заходи по операцiї «Мiгрант» продовжуються.

Вiнниця.info