30 лип. 2019 14:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

126

0

У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» нова керівниця

У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» нова керівниця

На час декретної відпустки Ярової призначили керівника молодіжного центру «Квадрат»


У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» нова керівниця

Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат» керуватиме Олена Гуменна на час декретної відпустки Світлани Ярової.

Відповідне розпорядження Анатолія Олійника опубліковано на сайті Вінницької обласної ради.

«Покласти виконання обов’язків директора комунального закладу «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» на ГУМЕННУ Олену Валеріївну - заступника директора цього закладу з 22 липня 2019 року на період відпустки у зв’язку із вагітністю та пологами виконувача обов’язків директора комунального закладу «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» Ярової С.А.», - зазначено в документі.

У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» нова керівниця

Відомо, що молодіжний центр «Квадрат» у Вінниці відкрили наприкінці минулого року. Відвідувачі центру можуть там проводити концерти, фестивалі, планери, тренінги, семінари, лекції. В лабораторії, яка обладнана 3D-принтерaми, сканерами, лазерними різаками та іншими найсучаснішими технічними засобами, молодь може проводити дослідження та виготовляти макети. Є в «Квадраті» сучасна студія звукозапису та майданчик для створення он-лайн радіо і телебачення. Приміщення молодіжного центру повністю пристосоване для людей з інвалідністю.

Коши на реконструкцію будівлі під обласний молодіжний центр в сумі близько 11 млн. гривень виділялись з Державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету та шляхом реалізації міського проекту «Бюджет громадських ініціатив». На утримання та заходи молодіжного центру у 2019 році в обласному бюджеті передбачено 3750,0 тис грн.

Нагадаємо 26 квітня на сесії Вінницької облради прийняли рішення, щоб «Квадрат» став комунальним закладом. В.о. директора стала Світлана Ярова – депутатка Вінницької міської ради.

Як влітку 2017 року починали перетворювати підвал на молодіжний центр, більше фото ТУТ.

Вiнниця.info, фото – з сторінки Facebook Олени Гуменної