9 лют. 2021 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

87

0

У вінницькому музеї запрошують на тематичну виставку до Дня святого Валентина

У вінницькому музеї запрошують на тематичну виставку до Дня святого Валентина

Попередня реєстрація обов’язкова, а кількість місць – обмежена.


У вінницькому музеї запрошують на тематичну виставку до Дня святого Валентина

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї запрошують на інтерактивну вечірню екскурсійну програму «Музейний щоденник: історії кохання», які організовують до Дня святого Валентина. Відвідувачам обіцяють «зустріч із Мавкою», сюрпризи від археологів та безліч інформації про афродизіаки. Попередня реєстрація обов’язкова, а кількість місць – обмежена.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці музею.

В програмі екскурсії:

  • зустріч з «чарівною Мавкою», яка розповість про мінерали й дорогоцінне каміння з колекції музею та які з них вважаються «любовними талісманами»;
  • подільські сторінки світового літопису любові будуть представлені театралізованими історіями про: музу польського романтизму красуню Дельфіну Потоцьку з Комарів; «шлюбну дипломатію» ХVІІ ст. – одруження Тимоша Хмельницького і Розанди Лупул; перебування у Вінниці та неймовірну популярність кінодіви початку ХХ ст. Віри Холодної; вірне кохання у вирі національної революції 1917–1921 рр;
  • окремим пунктом екскурсії стане сюрприз від наших археологів – зустріч із «Змієм-спокусником». Адже, як кажуть в музеї, кохання рідко буває безхмарним: поруч із ним завжди йде пристрасть, спокуса і гріх;
  • подільські весільні традиції та відвідини оселі найшанованішої особи на селі — знахарки. Окрім того, для дівчат «на виданні» та парубків у закладі припасли весільного кожуха;
  • родзинкою екскурсійної програми в музеї називають безліч інформації про афродизіаки, якою поділяться з відвідувачами;
  • наостанок гостям обіцяють вже традиційну «милота»: квіткові любовні передбачення, пункт виконання мрій та бажань з музейною гарантією, зона для фотографування «Едем».

Тематична екскурсія відбудеться 14 лютого з 17 до 23 години

Реєстрація обов’язкова з телефоном: 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 18:00) або з 9 лютого у події на сторінці музею.

Вартість вхідного квитка: 50 грн (з врахуванням екскурсійного обслуговування).

Кількість місць обмежена: у зв’язку з карантинними заходами групи формуються до 10 осіб.

«Тож просимо всіх, хто зареєструвався, та з якоїсь причини не зможе відвідати екскурсії, зняти реєстрацію за вказаним у публікації телефоном», – додають в музеї.

Заклад працює з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, тому відвідувачам потрібно мати засоби індивідуального захисту.

У вінницькому музеї запрошують на тематичну виставку до Дня святого Валентина

Нагадаємо, в грудні у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї організовували тематичну екскурсію до Дня святого Андрія.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info