2 жовт. 2020 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

142

0

У Вінницькому окружному адміністративному суді припиняють відправку поштової кореспонденції

У Вінницькому окружному адміністративному суді припиняють відправку поштової кореспонденції

Учасників судового процесу просять використовувати альтернативні способи для отримання повісток.


У Вінницькому окружному адміністративному суді припиняють відправку поштової кореспонденції

Через недостатнє фінансування та відсутність поштових марок у Вінницькому окружному адміністративному суді тимчасово припиняють відправку поштової кореспонденції. До учасників судового процесу звертаються з проханням використовувати сучасні альтернативні способи, аби отримувати повістки, повідомлення та іншу інформацію з суду, в тому числі – процесуальних документів.

Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці суду.

В суді звертаються до громадян з проханням:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • подати до суду заяву на отримання процесуальних документів електронною поштою;
  • ознайомлюватися з датою призначення справи до розгляду на офіційному веб-сайті Вінницького окружного адміністративного суду у розділі «Громадянам» – списки судових справ, призначених до розгляду за посиланням.

«Нагадуємо, що в суді встановлено особливий режим роботи через поширення коронавірусної інфекції COVID-19, у зв’язку з чим, всі процесуальні документи Ви можете направляти до суду електронною поштою через офіційну електронну адресу [email protected], через систему «Електронний суд», поштою та факсом.

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами:

(0432) 55-15-18 та (0432) 55-65-07 – Відділ документального забезпечення (канцелярія).

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково та невідкладно в обов’язковому порядку», – зазначають також співробітники Вінницького окружного адміністративного суду в своєму повідомленні.

Вінниця.info, фото – ілюстративне