12 лют. 2020 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

364

0

У Вінницькому РАЦСі оновили залу для урочистих весільних церемоній

У Вінницькому РАЦСі оновили залу для урочистих весільних церемоній

Саме у День Святого Валентина РАЦС проведе перші урочистості у відремонтованій кімнаті.


У Вінницькому РАЦСі оновили залу для урочистих весільних церемоній

У приміщенні Вінницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану оновили залу для проведення весільних церемоній. Узаконити свої стосунки в новій атмосфері молодята зможуть 14 лютого. Саме у День Святого Валентина РАЦС проведе перші урочистості у відремонтованій кімнаті.

Про це Вiнниця.info розповіли у прес-службі міського РАЦСу.

Якщо раніше зала мала червоне та золоте забарвлення, то тепер інтер’єр – у пастельних тонах. Оновили також освітлення.

Нагадаємо, що вінницький міський РАЦС став учасником заходу «Кохання поза часом 2020».

А це означає, що 14 лютого працюватиме з 08:00 до 24:00. Усі, хто завчасно подавав заяви на реєстрацію шлюбу та обирав для свого весілля цей день - зможуть одружитись протягом зазначеного часу.

«Для тих, хто бажає долучитись до цьогорічного проекту та одружитись в День Закоханих, проте не подав заяву завчасно - ще є можливість пілотного проекту «Шлюбу за добу», або ж поважні причини для скорочення місячного терміну та реєстрації шлюбу у відділі.

Маленький секрет, що чекає цьогорічних учасників проекту. Усі шлюби в відділі цього дня будуть проходити у нашій оновленій обрядовій залі», - зазначають у прес-службі.

Стало

У Вінницькому РАЦСі оновили залу для урочистих весільних церемоній

Було

У Вінницькому РАЦСі оновили залу для урочистих весільних церемоній - фото 2

Нагадаємо, що минулого року, 14 лютого, у міському відділі реєстрації актів цивільного стану, що на Замостянській, свої серця поєднали 27 пар.

Раніше відомий фотограф зареєстрував петицію до Вінницької міської ради, в якій пропонував відремонтувати фасад РАЦСу. Однак у 2019-му не було передбачено видатків для проведення такий робіт.

Вінниця.info