19 верес. 2019 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

14

0

У Вінницькому районі чоловік на горищі зґвалтував 12-річну дочку

У Вінницькому районі чоловік на горищі зґвалтував 12-річну дочку

18 вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки Вінницького району про те, що її чоловік зґвалтував їхню 12-річну дочку.


У Вінницькому районі чоловік на горищі зґвалтував 12-річну дочку

18 вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки Вінницького району про те, що її чоловік зґвалтував їхню 12-річну дочку. Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За зґвалтування малолітньої особи йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

До поліції звернулась матір дівчинки з повідомленням про те, що близько 16.30 на горищі власного будинку її 38-річний чоловік вступив у статеві зносини з їхньою спільною дочкою.

На місці вчинення злочину слідчо-оперативною групою вилучені речові докази.

Потерпілу дівчинку оглянув лікар, який підтвердив факт зґвалтування дитини.

Нетверезий зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у зґвалтуванні малолітньої особи і поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обранні міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст. 152 ККУ (зґвалтування малолітньої особи).

Раніше затриманий притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та наркозлочини.

Нагадаємо, що в травні у Вінницькій області затримали 55-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні своєї неповнолітньої дочки.

Вінниця.info