5 січ. 2021 11:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

45

0

У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото

У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото

В поліції відкрили кримінальне провадження


У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото

4 січня у Вінницькому районі правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у нанесенні смертельних травм своєму товаришу. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, тоді як підозрюваний взяв стілець і кілька разів вдарив ним по голові та тулубу свого товариша. Від травм потерпілий помер. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Мертвим потерпілого близько 10:00 год. за місцем проживання у селі Писарівка виявила матір та зателефонувала у поліцію.

Як розповів начальник відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Віталій Стахов, під час огляду на тілі 36-річного потерпілого виявлені численні травми, які свідчать про його насильницьку смерть. На місці злочину слідчі та криміналісти вилучили речові докази та знаряддя вчинення злочину. Провівши подвірний обхід мешканців села Писарівка поліцейські з’ясували, що останній раз потерпілого бачили з його знайомим, жителем сусіднього села. Підозрюваного оперативники затримали за місцем проживання. У вчиненому він зізнався.

Як з’ясувалось, в ніч з 3 на 4 січня під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний кілька разів вдарив свого товариша стільцем по голові та тулубу. Травми, отримані потерпілим, виявились несумісними з життям.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото

У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото - фото 2

У Вінницькому районі чоловік забив стільцем до смерті свого товариша. Фото - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини