9 серп. 2022 14:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

84

0

У Вінницькому районі «КАМАЗ» наїхав на пішохода. Постраждалий з травмами у лікарні

У Вінницькому районі «КАМАЗ» наїхав на пішохода. Постраждалий з травмами у лікарні

Слідчі встановлюють обставини та причини події


У Вінницькому районі «КАМАЗ» наїхав на пішохода. Постраждалий з травмами у лікарні

Ввечері 8 серпня у Вінницькому районі сталася ДТП. Водій автомобіля «КАМАЗ» наїхав на чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. Постраждалий із травмами знаходиться у лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 21:20 години на об’їзному шосе автодороги сполученням Стрий – Кропивницький – Ізварине.

За попередньою інформацією слідства, 46-річний водій вантажівки, житель Дніпропетровської області, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди 38-річний чоловік, вінничанин отримав травми та був доставлений до лікарні. Водій «КАМАЗа» не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції