27 лют. 2023 17:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

197

0

У Вінницькому районі мотоцикліст пропонував поліцейським 10 тисяч хабара

У Вінницькому районі мотоцикліст пропонував поліцейським 10 тисяч хабара

За цим фактом слідством розпочато розслідування провадження


У Вінницькому районі мотоцикліст пропонував поліцейським 10 тисяч хабара

У Стрижавці мотоцикліст намагався відкупитись від поліцейських за 10 тисяч гривень. У такий спосіб водій двоколісного хотів уникнути відповідальності за те, що мотоцикл був без номерних знаків. А ще мотоцикліст мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в поліції Вінниччини.

Близько 10.00 під час чергування, інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили 45-річного місцевого жителя, який рухався на мотоциклі без номерних знаків. Під час спілкування поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від проходження освідування та за не складання протоколу запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у розмірі 10000 гривень.

Поліцейські попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував свої незаконні дії.

Злочин задокументувала слідчо-оперативна група відділу поліції № 3 Вінницького райуправління поліції. Відносно правопорушника складено протоколи за вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 130 КУпАП України та ч.2 ст.126 КУпАП, ч.6 ст.121 КУпАП.

За цим фактом слідством розпочато розслідування провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео поліції

title