1 груд. 2022 14:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

82

0

У Вінницькому районі розшукали неповнолітнього хлопчика, який пішов гуляти і не повернувся додому

У Вінницькому районі розшукали неповнолітнього хлопчика, який пішов гуляти і не повернувся додому

Хлопчика через деякий час знайшли вдома у його товариша


 У Вінницькому районі розшукали неповнолітнього хлопчика, який пішов гуляти і не повернувся додому

1 грудня вінницькі поліцейські розшукали і повернули додому неповнолітнього хлопчика, який пішов гуляти та додому не повернувся. Хлопчика через деякий час знайшли вдома у його товариша.

Про це повідомили у поліції Вінниччини.

Близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення від 38-річної жительки села Лука-Мелешківська. Жінка повідомила про зникнення свого неповнолітнього сина. Останній раз вона бачила його близько 17 години, коли він приходив до неї на роботу. Ввечері хлопчик додому не прийшов, на телефонні дзвінки не відповідав, а згодом гаджет зовсім вимкнувся.

Спочатку вона намагалась самотужки його знайти, але пошуки були марними, тому жінка звернулась по допомогу у поліцію.

На пошуки школяра задіяли поліцейських сектору ювенальної превенції відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції, слідчо-оперативну групу поліції, екіпажі груп реагування патрульної поліції, а також поліцейського офіцера громади, який несе службу на вказаній території.

Ювенальні поліцейські поспілкувались з матір’ю розшукуваного й встановили його друзів, з якими він товаришує та перевірила їх за адресами проживання.

За півтори години ювенальні поліцейські знайшли малолітнього у помешканні його друга.

Працівники поліції провели з хлопчиком профілактичну бесіду та пояснили про всі негативні наслідки, до яких може привести його поведінка.

Радимо батькам бути уважними до своїх дітей, цікавитися їх дозвіллям та будувати довірливі й дружні стосунки, аби діти не потрапили в неприємні ситуації.

У разі зникнення дитини не витрачайте часу на самостійні пошуки, а відразу звертатися до поліції. Кожна втрачена хвилина – це додатковий ризик для дитини.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції