16 листоп. 2020 15:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

82

0

У Вінницькому районі в аваріях загинули двоє пішоходів

У Вінницькому районі в аваріях загинули двоє пішоходів

В поліції з’ясовуються причини ДТП.


У Вінницькому районі в аваріях загинули двоє пішоходів

15 листопада у Вінницькому районі стались дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких смертельні тілесні ушкодження отримали двоє людей. Відомо, що загиблі потрапили під колеса авто, коли переходили дорогу в невстановленому місці. Правоохоронці з’ясовують причини та обставини аварій.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, близько 20:10 години на автодорозі Стрий – Кропивницький – Знам’янка 43-річний водій автомобіля Daewoo Lanos збив пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок автопригоди 39-річний чоловік загинув на місці події.

Інша аварія сталась неподалік села Лисогора близько 17:20.

За попередньою інформацією слідства, 45-річний житель села Лука-Мелешківська, керуючи автомобілем «Opel», збив пішохода, який перетинав дорогу в невстановленому місці поза межами пішохідного переходу.

Від отриманих травм 63-річний чоловік загинув на місці.

В поліції призначили низку експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварій.

За даними фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

У Вінницькому районі в аваріях загинули двоє пішоходів

Нагадаємо, раніше відправили під варту 25-річного водія BMW, який 10 листопада на вулиці Київській насмерть збив пішохода та втік з місця події. Автівку знайшли на наступний день в лісі. 13 листопада водій сам прийшов до поліції, його затримали.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ поліції