21 берез. 2022 11:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

145

0

У Вінницьких магазинах знову починають продавати сіль - міськрада

У Вінницьких магазинах знову починають продавати сіль - міськрада

Звертаються до підприємців відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу


У Вінницьких магазинах знову починають продавати сіль - міськрада

З 21 березня у торговельних мережах та магазинах Вінниці має з’явитись сіль. Цей харчовий продукт зник з прилавків міста мінімум, як тиждень.

«Продовжуємо працювати з торговельними мережами, щоб і далі забезпечувати безперебійне постачання товарів першої необхідності. Налагоджуються нові логістичні ланцюги – надходять товари, по яких були тимчасові перебої. Наприклад, сіль вже є у регіональних мережах. Вкотре звертаємось до підприємців відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу. Працююча економіка підтримує життєдіяльність нашого міста, підтримує нашу армію. Це запорука перемоги», - повідомляють у Вінницькій міській раді.

Нагадаємо, у Вінниці на початку тижня розпочалась санітарна обрізка дерев. Санітарну обрізку дерев вже провели на вулицях Івана Богуна та Ольги Кобилянської. А на вулиці Визволення зробили формувальну. Також виконують роботи зі знесення аварійних, сухих дерев на вулицях міста, які можуть нести загрозу мешканцям. Їх стан попередньо обстежили спеціалісти.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з архіву редакції.