1 черв. 2021 18:23

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

140

0

У вінницьких трамваях, тролейбусах і автобусах зросте вартість проїзду

У вінницьких трамваях, тролейбусах і автобусах зросте вартість проїзду

Яка буде вартість проїзду, поки що невідомо


У вінницьких трамваях, тролейбусах і автобусах зросте вартість проїзду


У Вінниці готують проект рішення виконкому «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості електронних квитків тривалого користування у міському авто- та електротранспорті на території Вінницької міської територіальної громади».

Про це зазначено в оголошенні на сайті міської ради, але сам регуляторний акт ще не оприлюднили, яка буде вартість, невідомо.

На початку травня директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко в інтерв’ю радіо повідомляв, що тарифи на проїзд в міському електротранспорті низькі, тому ВТК зверталась до міської ради щодо підняття вартості проїзду.

Проєктом рішення, який має оприлюднити виконком, пропонується встановити тарифи на послуги з перевезення одного пасажира у міському електротранспорті (трамвай, тролейбус) та перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування, які здійснюються у звичайному режимі руху, для комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» на території Вінницької міської територіальної громади.

4 червня на сайті Вінницької міської ради мають опублікувати документ, де вкажуть запропоновану вартість разової поїздки в автобусах, тролейбусах і трамваях.

Нагадаємо, 1 червня зросла вартість проїзду в маршрутних таксі Вінниці.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info