18 серп. 2021 14:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

147

0

У Вінниці 15-річний хлопець пішов підробити вантажником кавунів, а мати викликала поліцію. Фото

У Вінниці 15-річний хлопець пішов підробити вантажником кавунів, а мати викликала поліцію. Фото

Протягом доби у Вінниці також розшукували ще одного хлопця. 12-річна дитина пішла гуляти, зупинилась у сусідському дворі. На батька поліцейські склали адміністративний протокол


У Вінниці 15-річний хлопець пішов підробити вантажником кавунів, а мати викликала поліцію. Фото

Підранок 18 серпня у Вінниці патрульні поліцейські розшукали 15-річного хлопця. Близько 02:00 його мати звернулася до правоохоронців із проханням знайти сина. Адже він її напередодні попереджав, що планує піти на підробіток. З друзями розвантажувати кавуни.

«На 102 зателефонувала жінка, яка розшукувала свого 15-річного сина. Зі слів заявниці, хлопець мав намір піти на підробіток. Матір була проти цієї затії, але син її не послухав. На телефонні дзвінки хлопець не відповідав. Жінка почала хвилюватись і звернулась в поліцію. Отримавши виклик про зникнення дитини та поспілкувавшись із заявницею, патрульні, в першу чергу, стали обслідувати вінницькі ринки. На одному із них і виявили зниклого. Хлопця передали слідчо-оперативній групі», - повідомили у Патрульній поліції Вінницької області.

У Вінниці 15-річний хлопець пішов підробити вантажником кавунів, а мати викликала поліцію. Фото

Протягом доби у Вінниці також розшукували ще одного хлопця. 12-річна дитина пішла гуляти, зупинилась у сусідському дворі. На батька поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративне правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей».

«Близько 21.00 години на спецлінію 102 за допомогою звернувся батько дитини. Чоловік повідомив, що о 19.00 годині його син пішов гуляти та на даний час його місцезнаходження невідомо. Мобільний телефон неповнолітній залишив вдома. Хлопчик неодноразово вже залишав місце проживання без його відома. На пошуки хлопчика задіяли ювенальних поліцейських обласного главку поліції, Вінницького районного управління поліції, дільничних офіцерів поліції та оперативників. Також до пошуків долучились вінницькі волонтери. Поліцейські перевірили гаражні кооперативи, зупинки громадського транспорту та дитячі майданчики, магазини, які знаходяться у мікрорайоні, де зник хлопчик. Також працівники поліції опитували мешканців будинку, у якому проживає родина. За три годину пошуків ювенальні поліцейські знайшли дитину у дворі будинку на вулиці А. Первозваного. Як з’ясувалось, батько не проконтролював, де перебуває його 12 – річний син у вечірню пору доби та неналежним чином займається його вихованням», - повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info