29 лип. 2020 17:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

102

0

У Вінниці батько і син стріляли в кур’єра, який доставляв піцу. Фото

У Вінниці батько і син стріляли в кур’єра, який доставляв піцу. Фото

Конфлікт стався через те, що два авто не розминулися на вузькій дорозі


У Вінниці батько і син стріляли в кур’єра, який доставляв піцу. Фото

Ввечері 28 липня у Вінниці по вул. Дубовецька сталася стрілянина. Два чоловіка кілька разів вистрілили у хлопця, який доставляв піцу. Конфлікт стався через те, що два авто не розминулися на вузькій дорозі.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони у Вінницькій області.

Близько 20-ї години група реагування поліції охорони рухалася по маршруту патрулювання і почула постріли. Під’їхавши ближче, побачили, що двоє чоловіків агресивно налаштовані щодо хлопця, який доставляв піцу. Невідомі вчинили декілька пострілів у юнака.

Коли «стрілець» побачив поліцейських, то відразу викинув пістолет і вдавав ніби нічого не сталося. Було затримано двох чоловіків – батька і сина, які стріляли. Вилучено пістолет марки Флобер, який вважається травматичною зброєю.

«Поспілкувавшись з 23-річним потерпілим і чоловіками, яким він не догодив, було встановлено, що хлопець, доставляючи піцу, не там припаркувався, на думку нападників, і чоловіки вирішили його провчити. Хлопець обороняючись застосував газовий балончик до одного з нападників», – розповів старший сержант поліції Олександр Волос.

Затриманими виявилися 31-річний та 62-річний вінничани. Хлопцеві, у якого стріляли, викликали карету швидкої допомоги. Також на місце події приїхала слідчо-оперативна група Вінницького ВП ГУНП України у Вінницькій області для подальшого з’ясування обставин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 статті 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У Вінниці батько і син стріляли в кур’єра, який доставляв піцу. Фото

У Вінниці батько і син стріляли в кур’єра, який доставляв піцу. Фото - фото 2

Вінниця.info, фото поліції охорони