24 квіт. 2021 19:00

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

112

0

У Вінниці біля музею-садиби Пирогова побудують громадську вбиральню

У Вінниці біля музею-садиби Пирогова побудують громадську вбиральню

Виконком прийняв рішення


У Вінниці біля музею-садиби Пирогова побудують громадську вбиральню


Виконком Вінницької міської ради 22 квітня прийняв рішення Про надання департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради вихідних даних – містобудівних умов та обмежень на проектування нового будівництва громадської вбиральні по вул. Пирогова (біля Національного музею-садиби М.І. Пирогова) в м. Вінниці.

Документ опубліковано на сайті Вінницької міської ради.

Розглянувши клопотання департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради про надання вихідних даних на проектування нового будівництва громадської вбиральні, виконком вирішив:

Зобов`язати замовника:

Отримати вихідні дані на проектування відповідно до пункту 3 статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Розробити проектно-кошторисну документацію та затвердити її в установленому порядку.

До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документу, що надає право на виконання вищезазначених робіт в департаменті архітектурно-будівельного контролю Вінницької місткої ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011р. № 466 (зі змінами від 26 серпня 2015 р. № 747) з наступним прийняттям об’єкту до експлуатації в установленому законодавством порядку.

Після завершення будівництва, до прийняття об’єктів до експлуатації, виготовити та погодити у встановленому порядку виконавчу зйомку М 1:500 та подати службі кадастру Департаменту архітектури та містобудування з відомостями про мережі, в т.ч. вулично-дорожню мережу, відповідно до ДБН Б.1.1-16:2013 «Склад та зміст містобудівного кадастру».

Нагадаємо, це буде уже четверта така громадська вбиральня у Вінниці. До цього схожі встановили на проспекті Космонавтів, у Центральному парку та на Хмельницькому шосе біля входу в Лісопарк.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info