26 жовт. 2021 15:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

108

0

У Вінниці біля Олієжиркомбінату побудували спортмайданчик

У Вінниці біля Олієжиркомбінату побудували спортмайданчик

Тут є комплекс для занять воркаутом, «шестигранник», гумові кулі та лави


У Вінниці біля Олієжиркомбінату побудували спортмайданчик

У Вінниці, в районі олійножирового комбінату завершили будівництво спортивного майданчику. Тут є комплекс для занять воркаутом, «шестигранник», гумові кулі та лави. Це проект-переможець конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Автором проекту по улаштуванню ігрового комплексу на вулиці Сергія Ценського є Максим Ясюк.

«Останніми роками у мікрорайоні олійножирового комбінату реалізували чимало проектів-переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Зокрема, спортивний та дитячий майданчики, фонтан, дитячі гірки, трибуни до спортмайданчика, облаштували вихід до джерела, також збудували волейбольний майданчик. Але у нашому районі живе чимало дітей, тому ще один ігровий майданчик зайвим не буде. Ось так і з'явилась ідея створення ігрового комплексу. Взагалі, наша громада досить активно голосує за проекти. Адже люди бачать, що цей конкурс дієвий, голосування працює. Ми й надалі плануємо брати участь у конкурсі БГІ», – каже Максим Ясюк.

Як розповів директор департаменту міського господарства Вінницької міської ради Віталій Місецький, на новому майданчику облаштували гумове покриття для безпеки. «Тут всі охочі можуть займатись на спортивно-гімнастичному комплексі. Для дітей встановили комплекс «шестигранник» з канатними конструкціями, п'ять гумових куль для тренування м'язів гомілки та ступні. Зробили огородження, поставили лави, урни», – каже Віталій Місецький.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вінницької міської ради