15 лип. 2019 12:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

57

0

У Вінниці біля «Урожаю» чоловік погрожував людям пістолетом

У Вінниці біля «Урожаю» чоловік погрожував людям пістолетом

Один з молодих людей попросив в чоловіка підкурити, а той дістав зброю. Нетверезий правопорушник затриманий у процесуальному порядку


У Вінниці біля «Урожаю» чоловік погрожував людям пістолетом

13 липня поблизу ринку «Урожай» поліцейські затримали чоловіка, який на зупинці громадського транспорту погрожував пістолетом двом молодикам. Один з молодих людей попросив в чоловіка підкурити, а той дістав зброю. Нетверезий правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 23:00 до поліції надійшло повідомлення від 20-річного вінничанина про те, що невідомий чоловік на зупинці громадського транспорту на проспекті Юності з хуліганських спонукань погрожував йому зброєю. Щоб втекти від озброєного нетверезого чоловіка, заявник разом з товаришем сіли у тролейбус. Правопорушник кинувся за ними.

На зупинці поблизу ринку «Урожай» працівники управління патрульної поліції затримали нетверезого правопорушника та передали слідчо-оперативній групі Вишенського відділення поліції.

Як розповів начальник вишенської поліції Володимир Поліщук, правопорушником виявися 53-річний вінничанин. В поле зору поліції раніше він не потрапляв. Травматична зброя, на яку чоловік має дозвіл, у нього вилучена.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення хуліганських дій вінничанину загрожує 7 років ув’язнення.

Вінниця.info