17 трав. 2019 08:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

92

0

У Вінниці блискавка влучила у електроопору біля трамваю з пассажирами

У Вінниці блискавка влучила у електроопору біля трамваю з пассажирами

Задля безпеки людей не випускали з салону до приїзду спеціалістів


У Вінниці блискавка влучила у електроопору біля трамваю з пассажирами

Ввечері 16 травня у Вінниці, під час грози, блискавка влучила у електроопору, прямо біля трамваю, який рухався поряд. Це сталося близько 21:30 на околиці мікрорайону Вишенька.

«Блискавка влучила в електроопору. Від цього обірвало проводи. Ми вимкнули електропостачання. На місце вирушила аварійна бригада. Ніхто не постраждав. Водій діяв згідно інструкції. Адже, не розуміючи, які проводи у трамвая обірвані, і чи вони під напругою, чи ні, поступила правильно. Задля безпеки не випускала пасажирів з салону. Заспокоїла їх, сказала, що приїде бригада та зробить усе необхідне для безпечної висадки людей», - розповів Вінниця.info директор КП «Вінницька транспорта компанія» Михайло Петрович Луценко.

Напругу з трамваю зняли одразу. Але необхідно було перевірити, чи немає інших обірваних проводів, які могли проводити ток.

«Коли приїхала наша аварійна бригада спільно з представниками «Міськсвітло», подивилася, усунули неполадки. І тільки тоді випустили людей», - додав Михайло Петрович.

У пригоді ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 15 травня, близько 10 години ранку, на вулиці Пирогова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох трамваїв. Вагони №3 «Вишенька – Електромережа» та №1 «Залізничний вокзал – Електромережа» не розминулися на заокругленій ділянці дороги, зіштовхнувшись боком.

Вінниця.info