8 трав. 2019 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

79

0

У Вінниці будинкам, які створили ОСББ, ремонтують дах за кошти міського бюджету

У Вінниці будинкам, які створили ОСББ, ремонтують дах за кошти міського бюджету

Нещодавно у багатоквартирних будинках по вул. Ю. Клена,4 та вул. Пирогова,103 завершено капітальний ремонт покрівлі.


У Вінниці будинкам, які створили ОСББ, ремонтують дах за кошти міського бюджету

Нещодавно у багатоквартирних будинках по вул. Ю. Клена,4 та вул. Пирогова,103 завершено капітальний ремонт покрівлі. Роботу проведено за кошти міського бюджету, оскільки жителі цих будинків створили ОСББ.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Минулого року були внесені зміни до програми співфінансування. Вони передбачають можливість для ОСББ, які створюються з першого січня 2019 року і забудови до 1970 року, отримати два види капітального ремонту безкоштовно, але не упродовж одного року.

«Жителі даних будинків створили ОСББ і обрали покрівлю одним з конструктивних елементів, ремонт якого можна виконати за кошти міського бюджету. Власники квартир самі обирають, що їм необхідно відремонтувати у будинку – дах, вікна в під’їздах чи замінити інженерні мережі. Також можна скористатися міською програмою співфіннасування, де 70% робіт фінансується з міського бюджету», – зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

Наразі проводяться роботи з ремонту покрівель за адресами: вул. Стрілецька,16а, вул. О. Антонова,2, вул. Гоголя,4, вул. Кропивницького,16,вул. Келецька,41, вул. Хлібна,23,вул. Хмельницьке шосе,10,вул. Понедєліна,6, вул. О. Антонова,56,вул. Шмідта,15,просп. Юності,20/73,вул. Чайковського,19,вул. Короленка,33, 1-й пров. Київський,64.

Вінниця.info