8 лют. 2021 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

108

0

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП

Усі обійшлися без потерпілих


У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП

Через несприятливі погодні умови у Вінниці, з початку поточної доби станом на 13:00 годину сталося 16 дорожньо-транспортних пригод.

Таку статистику повідомили Вінниця.info у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини.

«Від першої години ночі було повідомлено про 16 дорожньо-транспортних пригод. Усі обійшлися без потерпілих», – зазначили у пресслужбі.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП

У Вінниці від самого ранку утворилися затори, це фіксують камери Ситуаційного центру міста.

9:52 год – на перехресті вулиць І.Богуна та вул. В.Чорновола через ожеледицю загрузла вантажівка. Наразі від київського моста до вулиць Театральна та Магістратська можливе ускладнення руху.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 2

12:15 год – ускладнення руху на Хмельницькому шосе перед площею Гагаріна.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 3

12:39 год – ДТП на перехресті вулиць Театральна та Магістратська. Утворилось ускладнення руху для приватного та громадського транспорту.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 4

14:30 год – затор на центральному мосту.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 5

За прогнозами синоптиків, 8 лютого у Вінниці та області очікується погіршення погодних умов. Окрім снігопаду, прогнозують також пониження температури та ожеледицю на дорогах. За даними ДСНС у Вінницькій області, очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см), температура повітря до 10-15 морозу. В області оголошено 1 рівень небезпечності, жовтий.

Водіїв просять дотримуватися правил дорожнього руху. А враховуючи несприятливі погодні умови – утриматися від поїздок на великі відстані й скористатися громадським транспортом. Також не паркуватись на узбіччях доріг, щоб не перешкоджати роботі спецтехніки.

За даними пресслужби Вінницької міської ради, снігоприбиральна техніка розпочала очищати місто ще з обіду 7 лютого. На дороги міста виїхало 45 одиниць техніки. Вночі ланки з спецтехніки магістсральними вулицями пройшлися двічі. Також, чотири рази посипали спуски та підйоми. Як повідомляють у департаменті житлового господарства, комунальні служби розпочали працювати о 4:30 ранку. Розчищає сніг 18 одиниць техніки та 350 двірників. Залучили також додатково будівельні бригади.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 6

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 7

У Службі місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області повідомили, що для безпечного проїзду дорогами в роботі задіяно понад 130 одиниць спецтехніки та більше 190 працівників. Використано 896 тонн протиожеледних матеріалів для обробки дорожнього покриття.

Також забезпечено проїзд дорогами державного значення, покриття місцями засніжене. Впродовж минулої доби понад 200 шляховиків працювали на дорогах Вінницької області. Для обробки та очистки доріг від снігу задіяно 162 дорожні машини, використано 3196 тонн піщано-соляної суміші.

У Вінниці через снігопад з початку доби зафіксували 16 ДТП - фото 8

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням руху через погодні умови, водії повинні звертатись до чергових диспетчерів служб автомобільних доріг у своїй області. Телефон у Вінницькій області: +38 0432 67 01 92.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото власні, СМАД, ВМР та Ситуаційного центру