6 верес. 2019 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

81

0

У Вінниці чоловік хотів застрелити сусідку

У Вінниці чоловік хотів застрелити сусідку

Чоловік під час побутового конфлікту здійснив постріл з пістолета в бік сусідки, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.


У Вінниці чоловік хотів застрелити сусідку

5 вересня за підозрою у замаху на вбивство 73-річної жінки працівники Лівобережного відділення поліції затримали 69-річного жителя обласного центру. Чоловік під час побутового конфлікту здійснив постріл з пістолета в бік сусідки, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

5 вересня близько 9.30 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, щов м. Вінниці по вулиці Северина Наливайка місцевий житель пострілом зі зброї травмував сусідку.

За попередньою інформацією, 69-річний вінничанин неодноразово вчиняв сварки з сусідами на побутовому ґрунті.Під час чергового конфлікту між ним та однією з сусідок, остання почала кликати людей на допомогу. Почувши крик, на місце конфлікту прийшла ще одна 73-річна сусідка та пригрозила, що викличе поліцію. У відповідь на це чоловік дістав пістолет та вистрілив у неї.

Потерпілу з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма доставлено до міської клінічної лікарні.

З місця події поліцейські вилучили револьвер типу «Флобер», набої та гільзи, які будуть направлені на експертизу.

Походження зброї та мета її зберігання буде встановлена в ході досудового розслідування.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 15,п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

Раніше ми писали, що у Вінниці на Юності чоловік кинув петарду у натовп дітей – постраждала дівчинка.

Вінниця.info