3 лют. 2021 17:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

90

0

У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку

У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку

Він хотів викрасти гроші з каси, але поліцейські його затримали


У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку

Ввечері 2 лютого у Вінниці затримали чоловіка, який намагався обікрасти аптеку по вулиці Гоголя. Зловмисник проламав ролети і вхідні двері. Він хотів викрасти гроші з каси, але поліцейські його затримали.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 21 години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Вінницькій області з охоронюваного об'єкта – аптеки, що знаходиться по вулиці Гоголя надійшов сигнал «Тривога». Інформацію про спрацювання передала найближчому наряду групи реагування і вони попрямували до об'єкта. На місці події поліцейські виявили пошкоджені ролети і вхідні двері, а в приміщенні аптеки помітили невідомого чоловіка.

Зловмисника, який намагався викрасти гроші з каси, поліцейські відразу затримали. 41-річний правопорушник перебуватиме в ізоляторі до обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку). Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку

У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку - фото 2

У Вінниці чоловік намагався обікрасти аптеку - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини