8 квіт. 2019 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

У Вінниці чоловік їхав по трамвайних коліях на краденому самокаті

У Вінниці чоловік їхав по трамвайних коліях на краденому самокаті

Чоловіка затримали правоохоронці, в нього були наркотики


У Вінниці чоловік їхав по трамвайних коліях на краденому самокаті

7 квітня у Вінниці екіпаж патрульної поліції затримав правопорушника, який під приводом покататися заволодів електросамокатом 27-річного вінничанина. Під час поверхневого огляду у підозрюваного інспектори поліції вилучили згорток з марихуаною.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 23.00 години до поліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, що на вулиці В. Городецького біля одного з місцевих кафе незнайомий чоловік під приводом покататися заводів його електричним самокатом.

Дорогою на місце виклику на Хмельницькому шосе поліцейські помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням, який на самокаті їхав по трамвайних коліях. Патрульні його затримали. Під час поверхневої перевірки у затриманого поліцейські виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на марихуану.

Потерпілий упізнав свого кривдника та самокат.В діях зловмисника вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 1 ст. 190 ККУ (шахрайство) та ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), за що передбачено до 3-х років обмеження волі.

Вiнниця.info