1 черв. 2020 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

114

0

У Вінниці чоловік з ревнощів до смерті побив дружину. На нього чекає суд

У Вінниці чоловік з ревнощів до смерті побив дружину. На нього чекає суд

Порушникові загрожує до 10 років в’язниці


У Вінниці чоловік з ревнощів до смерті побив дружину. На нього чекає суд

Слідчі завершили досудове розслідування щодо 35-річного вінничанина. Відомо, що чоловік під час застілля почав звинувачувати дружину в зраді та вдарив її по голові. Жінка впала і згодом померла. Наразі порушника взяли під варту, а обвинувальний акт направили до суду. Тепер чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

«Під процесуальним керівництвом Вінницької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 35-річного вінничанина, який заподіяв дружині тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили її смерть.

Встановлено, що під час домашнього застілля чоловік почав звинувачувати жінку в зраді. Під час конфлікту наніс удар рукою в голову, від якого жінка втратила рівновагу та впала. Від отриманих травм потерпіла померла.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Підозрюваному інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

На даний час погоджено обвинувальний акт, який направлено до суду для розгляду по суті», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Довідка

Частинна 2 статті 121 Кримінального кодексу України: Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, на Вінниччині двоє нетверезих чоловіків побили знайомого. Потерпілий у важкому стані потрапив до лікарні.

Вінниця.info, зображення – ілюстративне