1 верес. 2020 11:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

У Вінниці чоловіка, який з пістолетом напав на водійку трамваю, взяли під варту

У Вінниці чоловіка, який з пістолетом напав на водійку трамваю, взяли під варту

Також визначили суму застави – 43 940 гривень.


У Вінниці чоловіка, який з пістолетом напав на водійку трамваю, взяли під варту

У Вінниці 23-річному чоловіку, який з пістолетом напав на водійку трамваю на Барському шосе, оголосили про підозру. Окрім того, його взяли під варту на 60 днів та визначили суму застави – 43 940 гривень. Підозрюваному загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляють в пресслужбі прокуратури Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, слідчі встановили, що 23-річний житель Вінниці, перебуваючи в салоні трамваю, в ході суперечки з водійкою, на прохання останньої покинути салон трамваю, оскільки він тимчасово не здійснюватиме рух за своїм маршрутом, чоловік висловлюючись у грубій формі в її бік нецензурною лайкою у присутності малолітньої дитини, діставши зі своєї сумки пістолет марки «RETAY 84 FS», наблизився на відстань витягнутої руки до потерпілої, яка перебувала у кабіні водія, та рукояткою вищевказаного пістолета наніс їй близько трьох ударів в область голови.

За принципової позиції Вінницької місцевої прокуратури Вінницьким міським судом Вінницької області застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з одночасним визначенням застави у розмірі 43 940 гривень.

Чоловікові інкримінують порушення за ч. 4 ст. 296 КК України.

Якщо його провину доведуть у суді, підозрюваному можуть призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, нападника правоохоронці затримали 22 серпня.

Вінниця.info, фото – ілюстративне