21 трав. 2020 12:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

87

0

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото

Деякі містяни були незадоволені. Казали, що через це на перехресті утворюються затори


У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото

У Вінниці на виїзді з вулиці Городецького на Князів Коріатовичів встановили розмежувальні стовпчики – делініатори, які розділюють праву та ліву смуги одностороннього руху. Радник міського голови Віктор Перлов у дописі на фейсбук-сторінці повідомив, що мета їх – запобігти аварійним ситуаціям в цьому місці. Деякі вінничани раніше казали, що через ці стовпчики затори на цій вулиці якраз і утворилися, але не схоже, що причина саме в них. І водії так не думають.

«Раніше, поки був карантин, таких заторів не було. Зараз люди виїхали, і таке тепер тут майже постійно», – повідомив журналісту Вінниця.info один з водіїв у черзі в заторі на виїзді з Городецького. Чоловік каже, що регулярно їздить цим шляхом.

На питання, чи додають встановлені стовпчики проблем із заторами, він відповідає невпевнено.

«Я ще не зорієнтувався поки. Але думаю, це правильне рішення, бо тут постійно були аварійні ситуації через те, що хтось з правої смуги намагався підрізати», – відповів чоловік.

Втім, можна звернути увагу також на інтервал руху, який регулюють світлофори, встановлені на перехресті Коріатовичів – Городецького. У водіїв, які виїжджають з Городецького, є буквально 13 секунд, аби виїхати на Коріатовичів, а стояти на «знак червоного світла» доводиться майже 50. Таймеру на сфітлофорі для автомобілістів немає, втім, інтервал руху повністю збігається з інтервалом на пішохідному світлофорі.

Чи покращиться ситуація на дорогах Вінниці, якщо громадський транспорт стане доступним для містян, а також регулярно функціонуватиме приміський та міжміський, стане зрозуміло вже зовсім скоро.

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото - фото 2

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото - фото 3

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото - фото 4

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото - фото 5

У Вінниці дорогу між водіями розділили делініаторами. Фото - фото 6

Нагадаємо, з 22 травня в Україні Уряд вводить черговий етап пом’якшень карантину. Відтепер в міському громадському транспорті можна буде їздити без перепусток, обмеження діятиме тільки на кількість пасажирів – на вільні місця для сидіння. Також поновить роботу приміський та міжміський внутрішньообласний громадський транспорт.

Вінниця.info