13 берез. 2020 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

275

0

У Вінниці дитсадки і інклюзивні центри закрили на карантин

У Вінниці дитсадки і інклюзивні центри закрили на карантин

З 14 березня на каратнин закривають дитячі садки та інклюзивні центри


У Вінниці дитсадки і інклюзивні центри закрили на карантин

У Вінниці слід за школами і гуртками, з 14 березня на каратнин закривають дитячі садки та інклюзивні центри.

Про це повідомили 13 березня на засіданні Вінницької міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«З 12 березня до 3 квітня оголошений і триває карантин в закладах загальної та позашкільної освіти всіх форм власності. Департамент освіти пропонує до протоколу внести пункт про припинення освітнього процесу в дитячих садочках з 14 березня до кінця карантину. Також припинити надання послуг інклюзивно-ресурсними центрами №1 і №2», - повідомила директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні ввели карантин. У Вінницькій області запровадили тритижневий карантин для усіх закладів освіти.

У Вінниці запровадили ряд обмежувальних заходів та посилили епідемконтроль аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19.

Про те, як реагувати, щоб убезпечити свою родину від хвороби, читайте на Вiнниця.info.

У Вінницькому районі двоє братів, які приїхали з Італії та Австрії на похорон мами, наробили переполоху. Одному з чоловіків навіть не вдалося потрапити на церемонію прощання, так як в нього є ознаки хвороби, його ізолювали в лікарні.

Вiнниця.info