16 трав. 2019 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

53

0

У Вінниці футбольні фанати «Ниви» побили арбітра. Відео

У Вінниці футбольні фанати «Ниви» побили арбітра. Відео

15 травня у Вінниці відбувся матч 21-го туру Другої ліги між вінницькою «Нивою» і житомирським «Поліссям» завершився бійкою.


У Вінниці футбольні фанати «Ниви» побили арбітра. Відео

15 травня у Вінниці відбувся матч 21-го туру Другої ліги між вінницькою «Нивою» і житомирським «Поліссям» завершився бійкою. Уболівальники господарів залишилися невдоволеними рішеннями головного арбітра зустрічі Дениса Рєзнікова. Після фінального свистка вони вибігли на поле і побили рефері.

Патрульні поліцейські доставили трьох фанатів до відділку і склали на них адмінпротоколи. Головною причиною такої агресивної реакції з боку фанатів став суперечливий пенальті, який рефері поєдинку призначив на початку другого тайму.

«Спортивний Житомир» повідомляє, що перемогу здобув житомирський ФК «Полісся». В першому таймі вінничанам вдалося таки заштовхати у ворота гостей після подачі з кутового. Щоправда лише з третьої спроби. Першу подачу винесли зі штрафної, після другої - цілі не досяг удар головою, зате з третьої спроби Дугіенко проштовхнув таки м'яч у сітку - 1:0.

Житомирянам вдалося відігратися на старті другого тайму. Арбітр зафіксував фол в штрафній і призначив пенальті, який реалізував Соломка - 1: 1. А вже в компенсовані хвилини все той же Соломка наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. І після рикошету м'яч влетів у нижній кут воріт - 1:2.


Вінниця.info

title