23 лют. 2020 15:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото

У Вінниці говорили про взаємодію громад і народних депутатів


У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото

22 лютого у Вінниці за круглим столом обговорили шляхи виявлення та аналізу проблем громади командами нардепів у співпраці з виборцями. Також про взаємодію громад та команд нардепів, про демократичне суспільство та яка має бути робота депутата, щоб був результат.

За круглим столом зібрались представники громадскості, експертного середовища. З вступним словом до присутніх звернулись керівник проєкту «Стала взаємодія громад із командами НДУ», голова ГО «Асоціація євроклубів Вінниччини» Єлизавета Савчук та директор програми USAID РадаІгор Когут.

Між представниками команд нардепів та ГО відбулася дискусія в рамках проекту «Стала взаємодія громад із командами народних депутатів України» , що реалізується ГО «Асоціація євроклубів Вінниччини» в межах програми USAID «РАДА6 підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Під час круглого столу було обговорено декілька тем. Перше, на що звернули увагу учасники круглого столу – щодо інтересів та цілі команд нардепів та громад. Також про інструментарій виявлення проблем громад та про те, як варто навчати громаду демократії та твердження «сильної влади», яка вирішує проблеми суспільства. Заключною темою для обговорення був процес аналізу проблем громад та взаємодія громад і команд нардепів, про рівень депутатів – як високий рівень суспільства, яка має бути команда депутата, щоб був результат.

Після кожного виступу спікерів проходили обговорення, під час яких, учасники круглого столу могли висловити своє бачення проблем та задати запитання доповідачам.

Основні тези, висловлені під час дискусії, стануть частиною методичного посібника, що розробляється експертами проєкту «Стала взаємодія громад із командами народних депутатів України».

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото - фото 2

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото - фото 3

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото - фото 4

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото - фото 5

У Вінниці говорили про взаємодію громад та команд народних депутатів Фото - фото 6

Вінниця.info