28 лип. 2020 12:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

115

0

У Вінниці інспектори з паркування пересіли на електроскутери. Фото

У Вінниці інспектори з паркування пересіли на електроскутери. Фото

Патрулювання на скутерах охопить більшу територію під час патрулювання


У Вінниці інспектори з паркування пересіли на електроскутери. Фото

Відсьогодні інспектори з паркування патрулюватимуть вулиці Вінниці на електроскутерах. Так вони оперативніше реагуватимуть на повідомлення вінничан, а також це охопить більшу територію під час патрулювання. Сьогодні «рейд» проводять на Вишеньці, Замостянській, вул. Гліба Успенського, вул. Київська, ринок Урожай.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«До нас надходить багато повідомлень про порушення правил паркування у різних частинах міста. Оскільки інспектори з паркування раніше користувалися громадським транспортом, інколи їм потрібно було більш ніж пів години, щоб дістатись до певної локації. Бувало, що за цей час припаркований з порушенням правил автомобіль залишав місце правопорушення до того, як інспектори приїжджали. Тому й виникала ідея використовувати скутери у роботі інспекторів паркування», – каже заступник начальника відділу паркування Артур Андрущенко.

У Вінниці інспектори з паркування пересіли на електроскутери. Фото

Придбано чотири електроскутери, їхня максимальна швидкість – 55-65 кілометрів. Цей транспортний засіб може проїхати на одному заряді більш ніж 80 кілометрів.

«Ми зараз лише апробовуємо маршрути. Сьогодні наші інспектори виїхали вперше, поїхали по двох маршрутах. Перший – по вул. Гліба Успенського – вул. Замостянська – вул. Янгеля – вул. Київська – лікарня ШМД. Другий маршрут – лікарня №1 – проспект Космонавтів – ринок Урожай», – розповів Артур Андрущенко.

У Вінниці інспектори з паркування пересіли на електроскутери. Фото - фото 2

Нагадаємо, щоб у інспекторів була краща взаємодія з вінничанами, створено три канали комунікації: у Facebook сторінка «Паркування Вінниця», у Telegram канал також називається «Паркування Вінниця» та група з такою ж назвою у Viber

Раніше ми писали, що за майже два місяці, інспектори виписали 3700 повідомлень про притягнення до відповідальності за неправильне паркування, було сплачено майже 2300 штрафів загальною сумою 670 тисяч гривень.

Вінниця.info, фото Вінницької міської ради