10 трав. 2019 10:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

58

0

У Вінниці мешканці багатоповерхівок з міськрадою облаштовують у дворах парковки для автівок

У Вінниці мешканці багатоповерхівок з міськрадою облаштовують у дворах парковки для автівок

Також триває асфальтування доріг у дворах


У Вінниці мешканці багатоповерхівок з міськрадою облаштовують у дворах парковки для автівок

У Вінниці тривають роботи з капремонту асфальтобетонного покриття. У дворах вінницьких висоток по вул. Станіславського, 3, 38, 38а, та вул. Л. Ратушної, 79б роботи уже завершили.

Повідомляють у міськраді Вінниці.

«А по співфінансуванню з мешканцями цього року планують продовжувати облаштовувати паркувальні зони на прибудинкових територіях. Це можливо буде робити у тих дворах, площа яких дозволяє виділяти окремі території для відпочинку мешканців та паркування авто, щоб машини не стояли обабіч тротуарів попід під’їздами та на газонах. В таких випадках обстежується територія двору і спільно з жителями визначається місце розташування паркувального майданчику», - зауважують там.

В цьому році, завдяки участі мешканців у співфінансуванні, завершилося облаштування парковок на прибудинкових територіях по просп. Юності, 55 та 63.

«Наразі тривають роботи по ремонту асфальтобетонного покриття дворів висоток по вул. Стельмаха, 43, просп. Космонавтів, 6, вул. Соборна, 54, вул. Тичини, 9, просп. Юності, 3, 7 та 11, вул. М. Шимка, 22», - каже директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Крім того, цього року буде збільшено об’єми поточних робіт на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.

«Цього року буде посилено роботу по проведенню ремонтних робіт на прибудинкових територіях. За дорученням міського голови Сергія Моргунова на минулій сесії міської ради було внесено зміни до бюджету і виділено додатково 10 млн грн на проведення таких робіт», - додав Роман Фурман.

Уже не перший рік у Вінниці активно ремонтується асфальтне покриття дворів висоток. Минулого року було проведено роботи на 37 прибудинкових територіях. У планах відремонтувати 23 двори, роботи триватимуть аж до настання холодів.

Вінниця.info


0
0