9 листоп. 2020 14:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

85

0

У Вінниці мобільні групи провели понад пів тисячі перевірок карантинних вимог. На порушників склали адмінпротоколи

У Вінниці мобільні групи провели понад пів тисячі перевірок карантинних вимог. На порушників склали адмінпротоколи

Працювати нові мобільні групи у Вінниці почали з 30 жовтня.


У Вінниці мобільні групи провели понад пів тисячі перевірок карантинних вимог. На порушників склали адмінпротоколи

З 30 жовтня у Вінниці розпочали працювати мобільні групи, до складу яких входять представники департаменту адміністративних послуг, Муніципальної варти, працівники Держпродспоживслужби та Національної поліції. Інспектори перевіряють суб’єкти господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів. За тиждень провели 515, на порушників склали адміністративні протоколи.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, перевірки проводили на продовольчих ринках, у великих мереживих магазинах, торгівельних центрах та інших об’єктах торгівлі. Перевіряли, чи проводиться температурний скринінг, наявність засобів індивідуального захисту, чи є інформаційні листи на вхідних групах дверей, чи нанесені попереджувальні стрічки для дотримання відстані між покупцями в місцях розрахунку.

«За дорученням міського голови Сергія Моргунова у місті від 30 жовтня були створені мобільні групи. Ними було здійснено 77 перевірок щодо дотримання карантинних вимог та роботи розважальних закладів у нічний час, а також закладів громадського харчування. Під час комісійного обстеженя було складено 12 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 42 КУпАП, складено 8 протоколів (порушення санітарних норм), 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) та 3 протоколи за ст.159 порушення правил торгівлі на ринках. Загалом перевірили 515 різних суб’єктів господарювання», – розповідає начальник Муніципальної варти Вінницької міської ради Віталій Чигур.

В міській раді зазначають , що працівники Муніципальної варти продовжують щоденно здійснювати перевірки закладів торгівлі щодо дотримання карантинних вимог та проведення протиепідеміологічних заходів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – з сайту міськради