23 берез. 2021 11:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

106

0

У Вінниці молодь запрошують взяти участь в конкурсі бізнес-проектів

У Вінниці молодь запрошують взяти участь в конкурсі бізнес-проектів

Учасників будуть навчати основним механізмам побудови та розвитку власного бізнесу шляхом проведення навчання та практики


У Вінниці молодь запрошують взяти участь в конкурсі бізнес-проектів

У Вінниці оголосили про конкурс бізнес-проектів «VINIDEA». Запрошують взяти участь талановитих та молодих людей. Учасників будуть навчати основним механізмам побудови та розвитку власного бізнесу шляхом проведення навчання та практики.

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

«Ми розуміємо, що сучасна молодь зацікавлена в створенні та розвитку власного бізнесу, який дасть можливості максимально реалізувати свій творчий потенціал та досягти фінансової незалежності. Саме тому, Вінницька міська рада прагне розвивати бізнес-навички нашої молоді задля їх розвитку та, як наслідок, економічного зростання нашого міста», – зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Проект для участі в конкурсі може подавати одна людина чи група (команда проект) віком 16-25 років, які є громадянами України та здобувають освіту у професійно-технічних закладах та вишах Вінниці.

«Учасники проекту пройдуть поглиблене модульне навчання з курсу бізнес-планування та формування проектний команд. Нам необхідно інформувати молодь про конкурси бізнес-проектів, які проводяться, і тим самим масово залучати молодих людей в підприємницьку діяльність», – зазначили представники Вінницької бізнес-школи.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати бізнес-проект та заповнити відповідну Google-форму. Крім особистих даних потрібно буде вказати номінацію, короткий опис суті бізнес-проекту, що потрібно для його реалізації, як монетизувати проект та розрахувати окупність та інше.

Набір учасників триватиме до 2 квітня включно. Навчання проходитиме чотири дні.

У першому блоці «Продукт на мільйон» навчатимуть знаходити ідеї для своїх продуктів, тестувати і упаковувати їх для продажу.

В блоці «Маркетинг з нуля» –про основи просування продукції, без чого успішний вихід на ринок неможливий.

Також вивчатимуться успішні бізнес-моделі компаній, як влаштовані фінанси компанії; чому гроші і прибуток – це не одне і те ж; що таке EBITDA і як працювати з цим показником; які існують форми фінансової звітності; як формується і з чого складається оборотний капітал; що таке фінансовий аналіз і як його проводити.

На третій день навчання мова йтиме про створення команди переможців; де і як шукати переможців собі в команду; як мотивувати, навчати та розвивати персонал; як з колективу зробити команду переможців.

В блоці «Юридичні аспекти бізнесу» молодь матиме можливість зрозуміти правові основи ведення власної справи. Протягом курсу будуть розглянуті типи підприємницької діяльності та особливості їх реєстрації, сплати податків, подання звітності та найму працівників.

Реалізація проекту та навчання буде проходити у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info