19 берез. 2020 16:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

122

0

У Вінниці можуть обмежити рух громадського транспорту, якщо пасажири не дотримуватимуться карантину

У Вінниці можуть обмежити рух громадського транспорту, якщо пасажири не дотримуватимуться карантину

Під час карантину, у громадському транспорті має їздити не більше 10 пасажирів у салоні


У Вінниці можуть обмежити рух громадського транспорту, якщо пасажири не дотримуватимуться карантину

Під час карантину, у громадському транспорті має їздити не більше 10 пасажирів у салоні. Таку вимогу передбачив Кабмін 16 березня. А у разі невиконання вимог карантину, передбачених Постановою Уряду, - на водіїв громадського транспорту та підприємство накладатимуться великі штрафи.

У «Вінницькій транспортній компанії» вінничанам нагадують без нагальної потреби не їздити у громадському транспорті. В першу чергу, на свої робочі місця мають дістатися медики, рятувальники, поліцейські, працівники служб, які забезпечують життєдіяльність міста, а також аптек і продовольчих магазинів. Якщо вінничани будуть ігнорувати вимоги Уряду, то транспортна компанія обмежить або зупинить рух транспорту в місті.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«Ми наполегливо просимо вінничан не заходити в транспорт, якщо там більше 10 людей, не конфліктувати з водієм, а почекати наступного тролейбуса чи трамвая. Рекомендуємо переглянути свій маршрут пересування і вийти на зупинку громадського транспорту раніше, ніж робили це зазвичай. Ми намагаємося забезпечити нормальний трафік, але якщо раніше в тролейбусі в середньому могло знаходитися 60 пасажирів, то зараз лише 10.

Просимо вінничан з розумінням віднестися до обмежень. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом. У разі невиконання вимог карантину, передбачених Постановою Уряду, - на водіїв громадського транспорту та підприємство накладатимуться великі штрафи. На жаль, змушений констатувати, що вінничани ігнорують ці вимоги Уряду. Тому мушу попередити: якщо наші пасажири і далі порушуватимуть правила карантину в муніципальному транспорті – ми будемо вимушені обмежити, а то й зупинити його випуск на лінії», - наголошує директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Читайте також: Без масок і понад 10 людей в транспорті: як у Вінниці дотримуються карантину

Вінниця.info