10 трав. 2019 15:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

102

0

У Вінниці на 9 травня зупинили 9 водіїв під «мухою». Один намагався втекти

У Вінниці на 9 травня зупинили 9 водіїв під «мухою». Один намагався втекти

Водія, який намагався втекти миттю наздогнали


У Вінниці на 9 травня зупинили 9 водіїв під «мухою». Один намагався втекти

З 9 на 10 травня у Вінниці правоохоронці перепинили дев’ять водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Вінниця.info повідомили у Патрульній поліції Вінницької області.

«Порівняно із будніми днями, це не така велика кількість. Якщо говорити про такі масштабні свята. Інколи, у звичайний день буває дещо менше виявлених водіїв, які були у стані алкогольного, чи наркотичного сп’яніння», - зауважили у прес-центрі Патрульної поліції Вінницької області.

Правоохоронці також розповіли, один із водіїв, якого виявили у ніч з 9 на 10 травня, намагався втекти. Проте, його миттєво наздогнали.

Усім порушникам виписані протоколи по статті 130-й КУпАП України - Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб і на інших осіб — накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Вінниця.info