10 верес. 2019 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

203

0

У Вінниці на базі 7 ААС відкрито локальну кафедру адміністративного права для студентів ДонНУ

У Вінниці на базі 7 ААС відкрито локальну кафедру адміністративного права для студентів ДонНУ

Сьомий Апеляційний адміністративний суд спільно з Донецьким університетом імені Стуса створили юридичний простір «Legal space»


У Вінниці на базі 7 ААС відкрито локальну кафедру адміністративного права для студентів ДонНУ

Сьомий Апеляційний адміністративний суд, який розміщується в центрі Вінниці, спільно з Донецьким університетом імені Стуса створили юридичний простір «Legal space». В суді вперше в Україні відкрито локальну кафедру адміністративного права. На базі 7ААС майбутні юристи зможуть проводити заняття та проходити практику. Суд надасть базу для наукових робіт та співпрацюватимуть з університетом в організації модельних судових засідань.

Про це повідомляє прес-служба 7 ААС.

Ця новація з’явилась завдяки внесенню змін до меморандуму між Сьомим апеляційним адміністративним судом та Донецьким національним університетом ім. В. Стуса. Керівництво установ - голова 7ААС Віталій Кузьмишин та ректор вузу Роман Гринюк 10 вересня скріпили підписами документ зі змінами.

На базі 7ААС майбутні юристи Донецького університету зможуть проводити заняття та проходити практику

В 7 ААС вперше в Україні відкрито локальну кафедру адміністративного права

«Legal space» – це відкритий простір для втілення найкреативніших ідей юного покоління правників. Двері 7ААС відкриті не лише для екскурсій та модельних судових засідань, а й для нових проектів, які максимально допоможуть реалізувати потенціал майбутніх юристів. Наша спільна мета – це професійний та всебічно розвинені юристи, які будуть взмозі розбудовувати нашу державу та упорядковувати демократичне суспільство», - зазначено в повідомленні суду.

Нагадаємо, Сьомий апеляційний адміністративний суд, територіальна юрисдикція якого поширюється на чотири області – Вінницьку, Хмельницьку, Чернівецьку ти Житомирську, працює в будівлі «Савою», що по вулиці Соборна, 48.

Вiнниця.info, фото прес-служба 7 ААС