21 квіт. 2019 19:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

82

0

У Вінниці на дільниці ломом відкривали сейф, бо голова запізнився і був нетверезий. Відео

У Вінниці на дільниці ломом відкривали сейф, бо голова запізнився і був нетверезий. Відео

Вінниці правоохоронці повідомили, що одна із дільниць розпочала роботу із запізненням.


У Вінниці на дільниці ломом відкривали сейф, бо голова запізнився і був нетверезий. Відео

У Вінниці правоохоронці повідомили, що одна із дільниць розпочала роботу із запізненням. Згодом стало відомо, що голова дільниці вчасно не прийшов на роботу. Оскільки ключі від сейфу з бюлетенями були саме в нього, то на допомогу викликали рятувальників. Бійці Служби «101» за допомогою ломів відкрили сейф.

Згодом очільник дільниці таки з’явився, однак поліцейські помітили, що чоловік був у нетверезому стані. Освідування це підтвердило.

Голова обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Комітету виборців України В’ячеслав Телень повідомив, що попри це дільниця, що розташована у школі №22, працювала у звичайному режимі.

«Поліція попросили пройти освідування, оскільки людина була у такому вигляді, що виникало питання щодо її стану.

Наразі його на виборчій дільниці немає. Згідно чинного законодавства, він легітимний голова дільничної виборчої комісії. Він може повернутися до виконання своїх обов’язків. В законі є така норма – якщо не може виконувати обов’язки голова комісії, за рішенням дільничної комісії, можуть призначити головуючого на засіданні, а не нового голову. Комісія так і зробила.

Щодо відкриття сейфу, то все робили відповідно до процедури, були присутні працівники поліції, куратори з окружної виборчої комісії», - зазначає Владислав Телень.


Раніше ми писали, що у Вінниці на дільниці п’яний чоловік порвав бюлетень.

Вінниця.info, відео - 33 канал

title